Glöm inte bort dig själv!!

Times

Kategori: Allmänt

Det finns både bra och dåliga delar med livet. tyvärr är det så att vi oftast kommer ihåg dem negativa. det är alltid dem som vi memorerar och kommer ihåg. Vi glömmer oftast bort dem fina stunderna, när en speciell händelse utspelar sig lyckliga som olycklig. Det är dem starkaste minnena som vi kommer ihåg. 
Jag skulle säga att någonting  som vi människor memorerar väldigt starkt är allt det negativa. allting vi tycker är läskigt och jobbigt är saker vi kommer ihåg. Dem sakerna sätter sig i hjärnan och blockerar för det posetiva. Allt det negativa sätter sig som en hinna och en vägg. Det posetiva kommer inte igenom hur mycket det en försöker. Efter ett tag när det posetiva har lyckats gnaga ett hål igenom väggen. Det är först då som vi kan börja lösa våra problem osv. 

Det gäller att hitta sätt att tackla alla problem när dem kommer. Desto mer jobbiga saker man har varit med om i livet desto starkare och erfaren blir man. Tyvärr är det så att det jobbiga kommer aldrig att försvinna om man inte rotar i det. Det försvinner inte om man inte vågar röra vid det och ta det vidare.  det gäller att röra det jobbiga för att bli av med räddslan. Så man måste tackla sina problem för att bli starkare och då kunna ha med dem att göra. 

så jag tycker att vi här och nu ska börja röra vid våra problem och våra jobbiga saker så att vi senare orkar föra allt vidare och vet hur vi ska tackla det när det dyker upp igen.
be strong!
forever strong

Kommentarer

  • Evah - En av Karlstads största bloggar säger:

    SV: Det kan vi göra. :) Ungefär vilken tid? Tänkte lägga upp mitt vid 15.00, gör det du med så vi får det lika. :) Kramar. <3

    2012-06-10 | 20:35:35
    Bloggadress: http://Evaaaahs.se

Kommentera inlägget här: