Glöm inte bort dig själv!!

Iam working my ass off just becuase I want you to be happy....

Kategori: egna erfarenheter

Har ni  upplevt den där känlsan när man undrar  varför man gör saker och ting?
Varför man jobbar och sliter för en grej,  man har ingen motivation men man fortsätter endå?
Man vill sluta jobba, man vill lägga sig ner och skrika, gråta och bara skita i allt.
Eller när man jobbar med något bara för att få någon annan att le? Bara för att någon ska bli stolt över en?

Jag brukar stanna upp och undra varför jag sitter och skriver en uppgift, eller varför går jag till gymmet.
Vem skull är egentligen som jag går och tränar för, varför gör jag allt som jag gör?
vem är det jag vill göra stolt, vad är det jag vill komma fram till? 
Som tillexmepel min ide om att bli sjukgymnast, varför gör jag det, hur fick jag den iden? 
Som att få bra betyg, för vems skull gör jag det varför jobbar jag, vad vill jag bevisa. 

Jag har sedan 9an vetat att jag  inte skriver eller jobbar för min egen skull.
Jag har hela tiden försökt visa att jag är någonting, med utseende och med skolan. Eftersom jag som liten blev nedvärderad och fick bevisat för mig själv att jag inte var någonting. Eller jag var någonting men ingenting som dög till fullo. Jag var inte tjejen killen ville ha, jag var den snälla bruden alla kunde köra över, jag var ingen som satte ner foten. Jag kände att jag inte dög till någonting, så var alltid tvungen att bevisat att jag också fanns här och att jag också kunde saker. 

Jag försökte alltid att visa mig duktig i skolan, jag önskade att jag kunde sikta mot MVG i alla ämnen men så ambisös va rman tyvärr inte och är inte det heller idag. Jag försökte fixa höga betyg för att göra mina föräldrar stolta. Jag försökte fixa till min kropp för  att få upp tron om att jag också var någonting. Sökte  uppmärksamhet och allting. Ville bli sedd samtidigt som jag ville göra alla andra nöjda.  Jag visade upp mina betyg för andra för att dem skulle säga att jag var duktig. Främst sökte jag dem orden av en människa. 
Jag ville att han skulle säga att han är stolt över mig! jag försökte hela tiden tävla med andra för att ahn skulle säga det. 

Idag har jag lärt mig att det viktigaste i mitt liv är att jag är stolt över mig!
att jag mår bra och att jag blir nöjd över det jag gör hela tiden!
Så skit i alla andra och gör dig själv nöjd!
Vet du att du ha rjobbat hårt för ditt C, ja men avfan spelar det för roll om din mamma pappa syster eller vem som helst inte tycker det är bra? Man ska gynna och uppskatta sig själv, det enda som betyder någonting. Eller det som betyder mest iallfall!!

Kärlek till er!!

Varje dag som går

Kategori: egna erfarenheter

för varje dag som går och för varje stund som vi lever i lär vi oss något nytt.
Varje dag så ta rman in något mer eller mindre lärbart, det kommer in mer och mer kunskap och lärande för varje dag som går. Lär vi oss inte någoting som vi behlver ute i världen så lär vi alltid något om oss själva. Det kan vara allt från att inse att man är rädd för mörker till att inse att man inte kan vara som någon annan.


Det är helt sjukt egentligen hur mycket vi har tid att lära oss på en enda dag som går.
Det finns en grej som jag har hört fler än en gång, det är att du är du och du är värdefull för det.
Det finns bara en av dig, fatta hur unik du är! Det finns bara en som tänker som dig, det finns bara en som better sig som dig. Du är du och kan aldrig i hela ditt liv övergå till någon annan. Vart du en går  i livet så kommer det finnas folk som kommer att försöka och även att lyckas att vilse leda dig. De kommer att försöka trycka ner dig för att höja sig själva, eller försöka få sig själv att vara överlägsna över dig. Vart du en går så finns det IDIOTER, det är dem som är så osäkra på sig själv att dem lägger över det på alla andra. Det är dem som inte  kan se andra lyckas för att dem känner sig så misslyckade med sig själva. 


Så jag ber er snälla att tänka såhär, varför ska en idiot trycka ner er?
Varför ska en ösäker jävel få dig att sluta le?
Varför ska en annan person få dig att se sämre ut än vad du är?
det enda som spelar roll är vem du är och att du vet att du är den personen.
Det gäller att trycka upp sitt eget fejs i deras och visa att hur många gånger dem än fäller en
så ställer man sig upp igen!

jag har fallit 7 gånger men rest mig upp 8a.
Så jävla mycket skit som man har fått tagit under alla år hitills.
Men man får lov att se uppåt le och leva för idag! Leva för det du har, inte det du vill ha.
Man ska e åt det man ahr här och nu, för om 2 sekunder så kan det vara borta.
Visa sin kärlek här och nu! Sen är det försent.
Kärlek till alla starka där ute!

when I hear this

Kategori: låtar

när jag hör denna så tänker jag på er.
Jag tänker på er i himmelen, jag saknar er.
Det gör ont!
Men jag ska se till att leva för att göra er lyckliga
jag ser till att leva för att förgylla min och eran tid.
Jag lever för att visa er att jag kan, jag lever för att
jag gör er stolta!
Jag älskar er!!

read this and just understand

Kategori: Tips

läs detta och  ta in det!
förstå att du är underbar som du är! =)

glad, ledsen, lever

Kategori: Allmänt

Just nu lever och rinner livet bara på.
Jag tränar, jag skrattar, jag mår bra och jag lever bara!
Det är inte utsidan som gäller nu! Det är insidan som får utsidan att glänsa
och min utsida är helt okej samtidigt som min insida är underbar!
Min insida  utspeglar sig och knockar ut min utsida.
Så tjejer och killar! börja leva skratta och må bäst! 
Live the life and fuck the rest! <3
skratta idag kanske gråter jag sen jag vill leva i nuet inte ångra mig sen.
för jag lever idag idag idag morgon dan är för långt bort för vi är idag!


never push someone down to the ground.

Kategori: egna erfarenheter

har ni sett filmen Älska mig?? 
Om ni kollar på den, så ber jag er att koppla den till en händelse som ni känner igen eller som ni själva har varit med om.  När jag kollade på denna film så kopplade jag den till en tjej. Jag kopplade den till en händelse då jag stötte ut en person. Jag ahr hela tiden vetat att det är fel men samtidigt låtit mitt ego och min nyfunna självsäkerhet ta över.


Jag valde att gå i från den här personen, jag gick ifrån att visa personen respekt till att prata bakom ryggen och betee mig som en idiot. Jag gick från att visa personen RESPEKT till att ta bort respekten helt.
Efter att ha sett den där filmen förra veckan, då denna tjej utsätts för sådant skit varenda jävla dag. Folk kallar henne grejer bjuder henne på en fest som hon sedan blir utslängd ifrån, de fotar henne i omklädningsrummet och lägger ut bilden över hela skolan. Skickar hot sms, hora, jävla äckel, dö ingen skulle sakna dig osv! all denna jävla skit måste hon utstå.
visst denna person som jag pratar om får förhoppningsvis inte all denna skit, men mycket får hon utstå. Tror jag eller jag vet inte för jag klickar inte med henne. Men iallfall, jag såg denna film och insåg att respekt ska man visa en person även om det inte är ens vänn eller ens bästavän. Respekt visar man varenda människa som existerar på denna jord. Alla är lika värdefulla övadsett om det är den popul'raste personen i en skola eller den som är "minst populär. Alla människor har samma värde och samma rätt att bli accepterade.

Så efter denna film så har jag börjat tänka och inse att jag vill inte bidra till att en person får sår och minnen för livet. Eller att en person kanske tar livet av sig. Jag själv har fått sår och minnen för livet av idioter som inte ahde någiot bättre för sig än att lägga ner dålig energi på¨mig!
Så jag vet hur det känns och ska inte bidra till det. 

Det jag ville få fram med detta inlägg var att alla människor är lika mycket värda. Alla är värda respekt! Det är ingen skillnad från svart till vit  från tjock till smal. Alla vi männsikor har rätt att bli respekterade och omtyckta!
Ingen säger att dyu måste vara deras bästa vänn men man kan iallfall visa att man respekterar en person!!
he en underbar lördag!!

learn o you misstakes

Kategori: bilder

det går inte snabbt

Kategori: egna erfarenheter

Det finns några saker som jag har fuderat över och som har tagit mig år att komma fram till.
Varje år så är det samma sak, beach 2010, beach 2011  och nu är det beach 2012, nästa år så kommer det bli beach 2013 och det kommer aldrig att sluta. Jag kommer att fortsätta så och  jag kanske blir nöjd för stunden då jag har arbetat upp mig, men sen då? Då kommer jag på något annat att klaga på. Det här har jag gått och tänkt på ett tag.

vi är fanemej aldrig nöjda vi gnäller över saker hela tiden. Självklart är det okej att ha komplex och vilja göra förändrningar men det får inte gå till överstyr. visst du kanske vill losa 3 kg, men fine gör det då! Men när du har losat 3 kg så kommer du störa dig på dina ben eller din rumpa. Alltid något nytt!

Så  från och med några dagar tillbaka så har jag insett att jag ser ut såhär. Visst jag kan alltid förändra min kropp mer eller mindre, men jag kommer alltid att vara mikaela ovadsett vad. Jag har insett att visst jag kan gå ner 1-2 kg, men sen då? Min syn på mig själv kommer inte att förändras. För att då kanske jag inte blir nöjd med det resultatet och vill göra mer. Eller att jag går tillbaka till det gammla så kommer jag att bli så knäckt. Så därför har jag kommit på att jag får börja lära mig att nöja mig med mig själv på en gång.
Jag har från och med nu börjat upskatta varje dag mera. Visst jag är inte världens snyggaste person, men jag har en personlighet. Min personlighet gör att mitt yttre blir snyggare. Utsidan ger insidan en chans men insidan är den som får personen att stanna. Så jag ser till att bara vara jag och glänsa folk med mitt inre. Självklart så bryr jag mig om mitt utseende och så men jag låter inte det styra min vardag.
innan så var jag så besatt av mitt utseende och mina komplex så att jag inte klarade av att gå en  skol dag utan att bry mig. Mina komplex styrde hela min vardag. Jag gick och oroade mig över om någon såg min mage i den här tröjan, om  alla som kollade på mig tyckte att jag var tjock och äcklig. Jag lät det ta över allting. Fatta att gå varje dag och oroa sig om folk bryr dig.
Men en sak ska jag säga er och det är att allt folk är så beroende av sig själva och så upptagna med sitt eget liv och utseende att de inte tekniskt sätt bryr sig. En sak vet jag om det är och det är att det tar tid attr bygga upp ett självförtroende och  tid att inte bry sig.
Allt handlar om att ha tålamod och att låta folk i ens omgivning hjälpa en med detta.
Jag har vuxit SÅHÄR MYCKET! sedan jag började gymnasiet och det är faktist tack vare mig själv och
tack vare min omgivning!
Så ta hjälp och börja boosta er själva! Ni är guld värda.
Kärlek till er!!

Internet nere

Kategori: bilder

Mitt internet är nere och datan är kaboom död!
Så jag får inspirera med lite bilder!
Tänk på budskapen och ta åt Er!

Puss

Haha så sant

Kategori: Tips

Kom ihåg detta! Ett tips är att göra såhär nästa gång som någon säger att du är ful! ;)

säger bara det här ikväll

Kategori: Tips

en liten tnakeställare

Kategori: Tips

Ville gå in med en liten tankeställare innan vi dka sova.
Det är inte siffrorna på vågen eller hur du ser ut  i spegeln som spelar någon roll.
Du kan stå i spegeln och titta väldigt länge på personen som är där. Du kan hata eller älska henne
men det enda som spelar störst roll. Är vem du verkligen är, hur ens hjärta ser ut.
Vad som finns   på insidan av den personen som är i spegeln är vad som spelar roll.
Det är personens insida som skaffar sig vänner, det är i personens insida man blir förälskad,
det är  personens insida som skaffar sig ett bra jobb, eller iallfall en  bra image. Det är hela ens insida som
avgör vem man är som person och vem man ska förbli som person Det är insidan som visar det riktigt fina.
Det andra är bara plast och fejk och spelar ingen roll.
=)
puss och godnatt på er!
<3

Boosta dig själv

Kategori: Tips

ngra sätt att boosta sig själv, sätt att få upp sin självkänsla och sitt självförtroende.
  • Sätt upp post it lappar på din spegel, med ord som du själv tkr om och blir peppad av!!
  • Kolla dig i spegeln varje morgon  och säg "ja men det ser inte så konstigt ur, eller tjena snygging!"
  • Säg minst 3 bra saker till dig själv varje dag.
  • Våga berömma dig själv.
  • Gör saker som får just dig att må bra.
  • Ta hand om dig själv i allmänhet.
  • våga möta det som får dig att backa undan.
  • Försök att bli stolt över dig själv.
  • Gör saker du inte brukar göra.
  • Ta åt dig av beröm och komplimanger du får!
  • Fånga dagarna och se till att leva.

två stycken inlägg från 2010

Kategori: egna erfarenheter

Satt och läste  igen mina gammla blogg inlägg från början.
Jag har haft bloggen sedan sommaren 2009 och nu är det snart sommaren 2012
så ganska många år och minnen ;)'
jag satt iallfall och läste igenom alla jäva strunt inlägg jag har skrivit.
Det är helt sjukt hur illa jag tyckte om mig själv. Hur många och inlåsta känslor jag hade.
Jag förstår inte idag hur jag kunde tycka och tänka så om mig själv.
Genom att tro att jag själv inte duger så kommer jag inegn vart.
Eller tro att folk som hade mer status än mig tyckte illa om mig och att jag lät mig
tryckas ner av bara blickar.
Ja ni.

Jag publiserar två av inläggen här så att ni får se.
katastrof säger jag!
ingen ska må eller få känna såhär.
Är glad över att jag har arbetat med det =)

Varför ska just mitt liv vara såhär?
Hur kommer det sig att jag är den där tönten i skolan som är för snäll och allt. Jag undrar hur jag skulle var om jag avr den där populära tjejen som alla ville vara kompis med? Mina kompisar säjer att dem inte skulle gilla mig då, för då skulle jag inte vara jag. Jag undrar ofta varför folk gilalr mig och vad dem gillar med mig? Man skulle lika gärna kunna hata mig och inte alls vilja vara kompis med  mig. Det är så orättvist att vissa personer är den där som alla följer egfetr och vill vara med. Att vissa är den där söta tjejen som alla gillar och vill vara med. Jag ahr månag kompisar som är speciella på sitt sätt, men jag då? Jag är inte speciell om jag frågar någon varför dem gillar mig. Så får jag ofta till svar att jag är snäll och söt. Det är ingen personlighet, ååå !! Jag kan tydligen aldrig nöja mig med någonting!
Jag vill ha allting som alla andra har. Jag vill ha den personens kropp och personlighet, jag kan helt enkelt inet nöja mig med mig själv. Jag blir så trött när alla smala personer säger att dem är tjocka, hur känner jag mig då? Liksom när folk som är smalare än mig ska banta, då gör jag det ändå mer. Ja men livet kan inte vara perfekt, även om man skulle önska det. 

Det kan räcka med så lite för att man ska känna sig värdelös. Om man går ute på stan så kollar en person snett på en, det spelar ingen roll hur personen som kollade på en ser ut. Men man känner bara sig så jävla värdelös. Sådana personer som inte hr något annat liv än att kolla snett på andra, tro att dem är snyggast bäst och ballast. Det är dem som är idioter. om någon kollar snett på en så är det för att den som kollar snett,  inte har bra självkänsla på sig själv. Personen mår bättre av att gå och klanka ner och få andra att känna sig meningslösa. Om någon kollar snett på en så ska man bara le tillbaka, för det visar att man har bättre respekt och självkänsla  på sig själv. Man ska våga stå för dem man är genom att le och gå förbi rak i ryggen. om man kollar snett tillbaka så blir det att man själv är en idiot. För det enklaste är att bara inte bry sig.  För ingen person här i världen är perfekt, man blir den som man skapar sig själv till att vara. Alla är unika på sina egna sett, så låt inte någon klanka ner på er genom att kolla snett eller göra något annat.  Du är underbar för att du är du!! ♥♥

 

 

vänner fina unika växer!

Kategori: egna erfarenheter

När någon frågar mig hur min vänn ser ut eller om han eller hon är snygg, vet ni vad den personen får för svar då?
Jag har inga fula vänner! Det är precis vad jag inte har, mina vänner är dem vackraste och finaste personerna man kan ha. Inte nog med att dem är fina på utsidan utan dem har någonting som gör de unika på insidan. Alla mina vänner har underbara och fina personligheter, ingen är den andra lik. Man skaffar ju sig bara vänner som man tycker om att umgås med. Man pratar ju och smsar ju bara med de som man tycker om. 

Om ni tänker efter så blir en person bara vackrare och vackrare desto mer man lär känna den personen. Desto mer man får veta om personen och desto närmare man kommer dem så blir  de vackrare. Jag tyckte inte alla mina vänner var vackra från början, men sedan så blev jag kär i deras personlighet och då växer dem bara och blir finare och finare i mina ögon! Jag har inte en enda person i min omgivning som inte är vacker underbar och unik!! 

Jag försöker varje dag att visa mina vänner att jag älskar dem och bryr mig om dem! Jag älskar mina vänner och det är det finaste jag har. Jag älskar och avgudar alla mina vänner! utan deras stöd och deras glädje så skulle inte livet vara värt något. Det spelar ingen roll om man har 1 vänn eller om man har 20 stycken! Det viktigaste är att alla vi har de finnaste vännerna som finns att ha!

Jag tycker att vi ska visa våra vänner och bekanta att vi uppskattar att dem finns hos oss.
Var inte blyga att säga att man blir glad av någon kommentar eller säga att man älskar sina vänner!
Jag använder ordet jag älskar dig när jag mennar det!
Säg vad ni tycker om era vänner och visa dem eran kärlek!!
Alla människor är fina och unika och blir bättre och finare för varje dag som går!
<3



Du är fin som du är när du står med mig här glr dig inte massa extra besvär. 
utan va som du e så ska du få se du är värd allt som livet kan ge!
Varje liten sång som du gör! Varje litet ord som jag hör! 
Får mig att förstå att en vänn som e så är det finaste någon kan få!
Alla har nått bra nått som andra vill ha även om det inte känns så var dag. 




Regnet öser ute

Kategori: Allmänt

Om ni precis som jag måste ut i detta skit väder! Det här är en sådan dag då man känner att man inte vill ut, man vill inte ut och kriga i detta skit väder. Man vill vända på sig och ligga kvar i sängen.

Jag tycker att eftersom tiden är så dyrbar så gäller det att vi tar vara på den nu! Det gäller att vi sätter på oss luvan och går ut i regnet! Ja det gäller att vi går ut i regnet och njuter av Att vi lever.

Igår tittade jag på älska mig! Den filmen var lite överdriven men samtidigt så är det ju precis så det går till i dagen samhälle. Det går till så att folk mobbar en person, skriver taskiga saker och även puttar och skriker på personen. en har vi vi andra som står och tittar på och inte gör någonting. Vi som
Inte vågar ingripa.

Jag lärde mig någonting av att kolla på den filmen. Jag lärde mig att jag ska visa alla människor i min omgivning respekt även om
Dem inte är mina bästavänner. Jag ska lyssna och behandla alla som
Jag själv vill bli behandlad. Alla kan inte vara framåt flugna och jättesociala.
Vi är som vi är och det är bara att acepptera och gilla läget :)

Ha en underbar dag!!
Visa kärlek och respekt till alla :D

image description

dessa stunder

Kategori: Allmänt

Det kommer stunder i livet då man vill stoppa ner huvudet i sanden
och bara gömma sig. Tider då man inte vill existera och finnas längre. 
Ni vet dem där tillfällerna när man bara ligger i sängen och inte vill resa sig.MAn gömmer huvudet i kudden och bara ligger still. Man har inte orken eller tiden att röra på sig. Man tror att man har nått botten!

Jag kan lova att livet kan alltid bli värre.Man tror att man har nått botten men kan sjunka så mycket lägre. 
Det är i dessa lägen som man orkar ta sig upp.
Det är i dessa lägen som man måste orka kämpa.
Visst vi är nere på botten och ingenting kan få oss att må bättre.
Vi stöter bort vännerna och fmailjen som vill hjälpa oss. 

Det gäller att man orkar ta tag i det. Att man orkar fortsätta kämpa och våga möta det jobbiga.
Det känns piss, men man måste våga ta i elden för att lära sig att den är farlig.
Man måste våga för att misslyckas och även för att lyckas.
Så i detta läge gäller det att man orkar resa sig upp och ta tag!
Man får se till att ta hjälp och stöd för att komma upp.
Försöka att hitta ljusa stunder och älska dem.
Jag kan tala om för er att för ett halvår sedan så mådde jag piss.
jag mådde piss för jag var orolig för en person. jag fick skit från andra personer 
gympan gick skit och det var strul hemma.allt gick nedför. 
Då så fick jag se till att njuta av dem som fick mig att må bra. 
Njuta av dem stunderna när jag var i skolan och hade mina underbara vänner runt omkring mig.
Vara på platser som inte påminnde om denna person och uppskatta var enda skratt som kom ut ur mig.
Det handlar om att lära sig vad som får en att må bra och uppskatta det. 

Som jag sa i tidigare inlägg så blir tiden bara mindre och mindre. 
livet går frammåt och frammåt.
Så njut här och nu och oroa er senare!
<3
puss på er

stronger, keep on fighting!

Kategori: Tips

Jag förstår inte hur tiden kan gå så fort men det är ytterligare ett tecken på att varje dag räknas så även dom dagar då allt känns lite sämre – alla har såna dagar – så gäller det även att kämpa på och inte ge upp och skita i allt, för om man INTE kämpar vidare, så kliver man ju inte framåt i utvecklingen utan står still alt. backar.

med detta vill jag säga.
Ge aldrig upp och kämpa på!
Ni kommer gråta och skrika av frustation över saker och ting!
Men ge aldrig upp!


What dosen't kill you makes you stronger!


litet ord

Kategori: Allmänt

Godmorgon!! kom ihåg det här ↓
Du vet väll att du är värdefull, att du är viktig här och nu.
Att du är älskad för din egen skull och ingen annan är som du!


fan vad bra att jag är ensam om att vara jag!

Mobbad år3-5

Kategori: egna erfarenheter

Från årskurs 3-5 så blev jag mobbad.
Jag blev nedtryckt  av tjejerna i klassen.
Jag såg inte precis ut som dem, vi var 3 stycken i klassen som var  lite mulligare och större än dem andra. Vilket gjorde att vi stack ut lite mer, men det var väll egentligen inget större fel på oss. Jag var även en liten skvallerbytta och ville väll vara frökens lilla flicka. Jag ville passa in bland tjejerna och killarna.
jag ville vara en av dem där tjejerna som killarna jagade och ville bli ihop med.
Jag ville inte vara den tjocka tjejen som skvallrade och grät. Jag ville bara vara bland dem lite
mera populära, jag ville vara omtyckt och snygg. 
Jag minns att mamma köpte nya och fina kläder som dem andra tjejerna i klassen hade bara för att jag skulle passa in och få vara som dem andra. Sen så råkade det vara så  att tjejerna gick på gympa precis som jag också gjorde. Jag kunde ju då inte samma sak som dem kunde och gick i en liten lägre grupp än dem.
Att jag inte gick i samma grupp som dem gjorde att dem gick på mig om mitt tränande också. 

så nu var det inte bara att jag var "tjock" utan jag var även dålig på gympa.
Det var en känsla som var jobbig då men ännu värre att leva med senare.
Man brukar ju säga att säg till en tjej att hon är vacker så kommer hon ihåg det för stunden
men om man säger att hon är ful så kommer hon ihåg det föralltid.
Precis så var det i detta läge, jag bar ju med mig allt det här när jag ett år senare i 6an skiljdes från allt detta folk. Jag bytte inte till samma skola som dem, jag försökte börja om och få en ny start. 

Dem här tjejerna hade lyckats med en sak, jag tror säkert inte att det var medvetet utan det var väll av någon anledning dem gjorde det. Dem har lyckats att slita isär mitt självförtroende och förstört min självkänsla. Jag var tjock ful och dålig på gympa. Jag var en person som ingen tyckte om och inte killarnas första val!
Allt detta flöt runt i mitt huvud och jag var så ledsen under flera år! Mer eller mindre grämde jag mig över det här, det med gympan gick över efter ett tag. Men det om min kropp då? 
Det gick inte över! Det blev bättre men jag hade alltid en känsla över att jag var "större" än dem andra i mig.

I 8e klass så gick det så illa att jag inte ville äta, jag började räkna kalorier och byta mat med annat folk. 
Jag ville se ut som modellerna jag ville inte mera. Ville inte bli tjock, ville inte äta all dess mat som jag åt.
jag skrev matdagbok och förde in allt jag åt. Ja min utseende fixering hade gått till överstyr. I 9an höll det i sig men inte lika grovt denna gång. Jag hade alltid en ångest över vad jag åt och stoppade i mig. Jag njöt stunderna jag stoppade i mig det. Men inte senare... Jag säger att jag aldrig har stoppat fingrarna i halsen, det skulle jag aldrig göra! Jag hatar att spy. Men jag önskade flera gånger att jag inte hade gjort det. Så ångrat mycket mat har jag gjort.
I dagens läge eller sen jag började på gymnasiet så har allt flytit på! Jag har lärt mig älska mat och träning. JAg har vuxit så mycket. Visst när jag började dem första veckorna så försökte jag att passa in och vara snygg! Men jag ser ju ut som jag gör nu. Jag äter vad jag vill ha och mår bra. Men jag tror att just dessa underbara tankar flög in i mitt huvud när en av mina bästa kill kompis sa till mig.

" skit i dem där idioterna som tröck ner dig då. 
Dem finns inte med dig idag, det är ingen som säger det nu.
Det dem sa då spelar ingen roll i dagens läge"
just dem där orden finns i mitt huvud varje dag.
När jag tänker på den låga självkänslan jag har haft dem senaste åren så blir jag så ledsen!
Jag har mått så piss pågrund av saker folk sa till mig för år sedan!
Så ja dem finns inte hos mig idag!
Idag finns det bara underbart folk som höjer mig inte sänker mig!
Så dagarna blir bättre och bättre. 
Dem blir vad du gör dem till!
kärlek till er!!

Aldrig låta någon trycka ner dig!

Kategori: Allmänt

People seem to forget that I'm not made of stone
That I've got feelings of my own.

folk verkar glömma att jag inte är gjord av sten
Att jag också har känslor.  Det är på ett ungefär vad texten över säger.
Ni känner säkert igen citatet det är från Danny saucedos låt, never gonna take us down.
Det är precis vad man  göra i dagens vardag. Jag har lärt mig att man inte ska låta någon trycka ner dig.

Varför ska en person trycka ner dig? Varför ska du låta någon annan få dig att må dåligt.
varför ska vi tillåta att en annan person trycker på alla dina ömma punkter och får dig att gråta?
Det här är någonting som förekommer hela tiden, under  hela sin uppväxt och hela ens liv så kommer detta
att hända. Vart vi än går i världen så kommer det att finnas folk som försöker att trycka ner en.
folk som är rent av avundsjuka, eller folk som har mycket känslor folk som själv har det jobbigt.
Ja det finns många olika anledningar varför en människa har mage att såra någon annan.


Men det viktigaste i ett sådant här tillfälle är att man klarar av att vara stark och stå emot.
Och om det är så att man inte orkar stå emot så ska man se till att ta emot sig på vägen ner.
Man ska låta någon fånga en i halva fallet så man inte faller enda ner.

När någon börjar hacka på mig eller försöker att trycka ner mig så brukar jag tänka såhär.
Är den här människan värd min dyrbara energi och tid? Är det ens värt att jag tar åt mig av vad denna
idiot säger? Tycker verkligen alla i min omgivning som denna person? Varför ska jag låta en person trycka ner mig på grund av avunsjuka eller vad det nu kan vara. Jag kan inte funka med alla personer  på hela världen, så dags att ta vara på dem som bryr sig om mig och som inte vill få mig att må dåligt.

Det är väll därför som vi alla har vänner?
Vi har våra olika undebara vänner för att dem inte trycker ner oss.
Jag umgås bara med vänner som  får mig att skratta och le!
Mina underbar fina vänner som ser till att göra min vardag till något.
Dem som istället för att trycka ner mig lyfter mig och om  jag skulle falla så finns de där för att fånga mig!
Dem finns vid min sida för att ta emot mitt huvud så att jag inte hinner falla enda ner.
Dem höjer en till en annan nivå.

HAr ni någon gång tänkt på att det är mera värt att slå bort all skit som man utsäts för dagligen.
visst det gör ont om någon kallar dig tex tjock!
men vad spelar denna människas ord för roll? Om den människan har fått dig att må dåligt så är han eller hon inte värd någonting av din dyrbara tid!!

No you never gonna take me down
No you never gonna see me cry
Keep on beatin 'cos I won't stay down
Keep it up yeah go ahead and try

(tänk såhär nästa gång!)

puss!!





hej alla fina killar/tjejer

Kategori: Allmänt

som min rubrik lyder så vill jag säga hej till er!
Jag vill välkommna er till min fina lilla blogg.
Här tänker  jag lära er att boosta er själva och lära er att
tycka om er själva. Jag ska lägga upp bilder som får oss att tänka.
Jag ska lägga upp fina sånger om kärlek och om osäkerhet.
Jag kommer att skriva inlägg om ideal hur vi ska tänka osv.
ja allt sådant fint kommer jag att försöka få in här. 

Ni kommer att få glada fina inlägg på morgonen så att ni ska få
upp humöret och börja fånga dagarna och leva livet. 

Det tog mig 17 år att inse att vi får inte mer tid utan den försvinner bara!
Så det handlar om att fånga dagarna och nuet-.
Om ni vill veta lite om mitt liv och så
så kolla in på min andra blogg.

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt