Glöm inte bort dig själv!!

regn regn regn

Kategori: Allmänt

Det är när det är sådanahära dåliga dagar och väder osm man sprider mest kärlek till varandra. 
När man sitter hemma tillsammans, kanske framför datorn eller vid tvn. Eller så kanske man spelar kort tillsammans. Ja vad man än gör så sprids det kärlek. 
Oftast när det är dåligt väder, så tar man in på ettt kafe, sätter sig där med bästavännen och pratar i timmar. Fatta att sitta still på en stol i kanske 3 timmar och bara prata. Det är då man pratar om allt mellan himmel och jord, man ser till att ge varandra kärlek och respekt och även tips och visar sitt stöd. 
 
Det är så underbart. Jag älskar sådanda hära dagar! Jag älskar när man kan ligga i rummet  med fönstret lite öppet och lyssna på regnet och smattrar ner. Det är även mysigt om man har en te kopp i handen och lyssnar på lugn och fin musik!! ;)
 
Jag tycker att har ni inget att göra en dag som denna. Ring då en av dina vänner eller bekanta. Det kanske inte är din bästavänn men ring eller träffa någon. Se till att den personen får veta  att du tycker om den. Att du vill veta av dens närhet! 
 
Det handlar inte om hur l'änge man har haft en vän eller bekant, det handlar om hur man har det när man ses, även om man inte ses så ofta så är det kärlek som finns när man väl ses! Den är underbar och fin! 
Om jag inte har träffat någon på länge, så ger jag alltid den personen en extra lång kram! En kram som betyder att jag är glad över att träffa den personen igen och att jag vill träffa den oftare. Jag försöker att bringa min kärlek vidare till dem genom att krama de så att de inser att jag ÄLSKAR DEM!
 
JAG SÄGER HÄR OCH NU! 
JAG ÄLSKAR ALLA MINA UNDERBARA VÄNNER!
ALLA PERSONER SOM FINNS I MITT LIV BETYDER ALLT!
KÄRLEK TILL ER UNDERBARA!!
 
SÅ GÅ UT OCH SPRID KÄRLEK!
<3''

titta utseende är inte allt! med personlighet så blir allt snyggt ;)

Kategori: Allmänt


hittade denna bild

Kategori: Tips

hej och godkväll!
denna bild gjorde jag till mig själv för kanske ett år sedan. Jag märker hur mycket jag ha rmognat och lärt mig på bara ett år. Men samtidigt så tycker jag att det ligget någonting i  budskapet som jag försöker förmedla i bilden. 
Så jag tänkte visa bilden för er här nu ;)
 
photo edited for free at www.pizap.com

du gör mig hel, kärlek... :D

Kategori: Allmänt

Då du ser på mig
och då jag ser på dig
är det som om världen stannar till
För när jag är med dig
och när du är hos mig
Så vill jag bara va i dina armar
Du får mig falla *handlöst ner
o det nått som alla ser
men låt mig få falla lite mer*
För jag älskar den känslan


Att se ditt namn på min display när jag vaknar
Är nog de bästa men det värsta att jag saknar
Din röst så fort du lägger på, din värme varje gång du går
Önskar att ja fick dig att förstå....
 
 

just readed

Kategori: Allmänt

jag satt just och läste Mikel hollstens blogg. Det är då självklart en tränings blogg. 
Där skrev han denna fina lilla text som fick mig att  le av glädje. Alla den kärlek som jag kände i mig när jajg läste detta, läste det om och om igen. Men han ahde så rätt i det han sa!

läs detta, citerat från Mikael Hollsten

 

Oavsett om du hinner med 45 minuter eller fyra timmar. Oavsett om du gillar långdistanslöpning eller klättring eller crossfit så snälla lova mig att du tillåter dig själv älska det du gör. Känn dig aldrig udda eller konstigt för att du spenderar den här tiden med just din hobby, ditt intresse. Snälla brinn starkt för det du gör och sprid den här glöden till folk omkring dig. Det finns inget mer engagerande än just människor som brinner för det de gör. Det finns inga lärare bättre än dem som knappt kan stå still när de berättar om just sitt ämne.

Snälla var den här underbara läraren och visa klart och tydligt att du älskar och hur mycket du älskar just det du valt att göra.

 

kärlek till er!!

 

 

 

tänker på dig...

Kategori: Allmänt

Det är jobbigt att tänka på någon och inte veta om den tänker på¨dig tillbaka. 
Men jag tänker på er alla! tänker på alla mina underbara fina gubba roch bruttor som jag känner
här får ni en tänker på dig låt'!
 
puss!
 

ALLSÅNG LALEH NÄR VÅREN KOMMER

Kategori: Allmänt

hej och godkväll. 
Lyssna på denna låt och försök tänka dig själv in i låten. 
Den är väldigt fin!!

sårbar och less

Kategori:

Det kommer sådana dära dagar då man inte vill mera. 
Sådana dagar när man känner sig ledsen och sårbar. 
När man kan gå och börja ta tag i något och sedan lägga ner det. 
en dag då man är trött och osäker. Man känner att man inte orkar. 
Man vill gråta skrika. 
Det man verkligen behöver är en öppen famn. 
Man behöver en hård och lång kram från sin bästa vän!

Ens bästa vän är ens allt. Man säger att vänne rkommer och går medans 
kärlek består. det är precis så det är med bästavänner. Om man ahr en bästavän så har man
oftast kärlek till den person. En kärlek som inte  är lätt att bryta eller glömma. 
Alla minnen och allting som man gör finns kvar. Ett hjärta som inte är lätt att laga. ;)

puss!
 
 

I be there

Kategori: Allmänt

 


Jag finns för alla mina vänner. 
När jag lyssnade på denna låt så t'nkte jag mig själv att det var jag som finns för 
alla mina vänner. Jag har mobilen på dygnet runt så vill man mig något så är det bara att ringa. 
Man får nog ringa några gånger men efter ett tag så vaknar jag om jag inte redan är vaken. 

Så jag finns hos er alla i alla lägen, i vått och torrt ;)

love you al! a big L :D

falla sen upp igen.

Kategori: egna erfarenheter


Jag har under en längre tid känt mig osedd oälskad, ful, tråkig, inte tillräcklig. Ja mycket känslor har spelats runt i mitt huvud de senaste åren. Det har varit mycket känslor och tankar som ag ha rlåtit flöda runt och styra min vardag. Vissa dagar har det kännt som om jag inte vet vem jag själv är och vad fan jag själv håller på med. Som om jag bar en mask av olika slag och var en ny idivid varje dag. 

jag tror att dessa känslor är det nog många som upplever. Man hittar inte sig själv vet inte vem man är eller vad man gör, hittar hela tiden brister och fel på sig själv. Jämför sig själv med alla andra osv. det är någonting som hör till denna värld. det hör till att bli vuxen. Man måste gå fel väg kanske 20 gånger för att kunna hitta den rätta vägen, man måste misslyckas för att kunna lyckas. För hur ska du veta vad ett lyckande  är om du aldrig låter dig själv misslyckas??

Jag har misslyckats med flera saker i mitt liv, men sedan har jag  lyckats med dem och sen åter igen misslyckas. Så varje dag så lär man sig någonting nytt som när man misslyckas eller lyckas. Det var längesedan som jag var så här lycklig som jag är idag. Det har tagit mig flera år att hitta mig själv, tagit mig flera misslyckanden att bli så här säker på mig själv. Folk som inte känner mig tror att jag är en självsäker och inte så sårbar tjej. Men om man lär känna mig på min indsida, så finns det alltid lite sårbart där bakom det finns lite osäkerhet som skriker ut. Det finns allt några små saker som gör att man bli rädd och osäker. 

Det har tagit mig så många år och så många timmar att komma hit jag är idag. Självklart är färden inte färdig än, jag har fortfarannde en lång väg kvar. Men jag har lärt mig att det är okej att misslyckas och man måste ligga ner ett tag och tycka att allt är pest och pina för att orka resa sig igen. Det är precis vad jag har gjort. Om vi ska prata om den senaste gymnsietiden vilket är 1år, så tror jag att ja kanske har fallti runt 3-5 gånger. Det är en kamp när man väl faller, men när man orkar resa sig igen så är man starkare och kanske faller man inte lika djupt nästa gång?

jag har nu efter ett år lärt mig att jag är en glad och social tjej, jag älskar att sprida glädje och kärlek runt om. Jag är ingen brud som sårar andra och försöker att skaffa mig status. Jag är en brud som är glad, kärleksfull, social och en allmän glädjespridare!! Jag har innan försökt att vara allt jag inte är, men nu har jag hittat mig själv. Jag älskar att träna och att bry sig om mig själv, jag älskar att bry mig om andra. Jag tror att om jag hade hur mcyket pengar som helst, så skulle jag lägga dem på alla mina vänner! köpa presenter till dem, bjuda dem på bio middag osv. Allt sådant skulle jag göra, för nej jag försöker inte att köpa mina vänner. Utan jag visar min kärlek genom att vara jag och även genom att ge dem saker.  För när en människa får saker så blir den personen glad, när en person blir glad  så blir jag ännu gladare!

nu är det dags att avsluta denna text för den blev skita lång. 
Men det jag tänkte på  när jag skrev hela denna text var att jag har gråtit, och skrikit på folk för att jag har varit så osäker och så trött på mig själv. Men det har bara hjälpt mig, för idag så kan jag gå förbi spegeln och ba fan vad ful du är just nu, sen gå vidare. Sen när jag är snygg så berömmer jag mig själv och säger, idag är du snygg Mikaela. Så jag ger och tar från mig själv, för vem kan vara snygg varje dag? Inte jag iallfall. 


puss på er!!







the climb

Kategori: Allmänt

I livet så sötter man på problem hela tiden. jag brukar säga att livet är en klättring. Du kommer att klättra upp och sedan ge upp eller vila och inte komma längre. Ibland så kanske du måste klättra ner för att du har glömt något eller liknande. Sen klättrar man upp igen och tillsut så kommer man till toppen. Så livet är en kl'ttring men utsikten är fin! Så fortsätt klättra och ge aldrig upp!

lyssna på denna låt och analysera den!
den är så fin!!


vänner, kärlek, tårar

Kategori: Allmänt

jag avslutar denna kväll, med att lägga in denna video. 

jag har under denna kväll suttit och funderat och tänkt lite. 
för det första, fan vad jag äslakr mina vänner!
de är så underbara, fina, snygga, roliga, glada, visar en kärlek och respekt. 
Jag älskar att träffa dem  och umgås med dem. Jag har alltid så kul och känner hur all min kärlek bara sprids vidare och den förmedlas överallt. Eller med andra ord så hoppas jag att de tar in all kärlek som jag skickar. 
jag ser till att uppfylla och uppskatta varje dag som jag får med dem. Det är inte alla som har vänner, det är inte alla som har turen att få ha sin bästavänn vid sin sida. Det är inte alla som ha rsina vänner kvar. 
Jag ser till att visa dem kärlek och repsekt här och nu för att man vet aldrig när det är försent ;)

ha en underbar kväll. 
puss och kram!


upskatta

Kategori: Allmänt

Lev varje dag som det vore din sista!
Lev varje sekund!
Visa alla människor i din omgivning all din omtanke och kärlek
De finns där just nu men kanske inte sen, så ta då tiden och stunden just nu visa kärlek!!

Visa folk att du uppskattar och älskar dem just här! just nu!

pece out

times in life when it takes stop

Kategori: egna erfarenheter

På jorden idag så lever det runt 7 miljarder människor, jag kan lova att alla människor som har utvecklats sin fulla förmåga att tänka och gå har känt såhär. Känt att man duger inte för det man gör, man duger inte till någonting. Man har nått sin gräns och försöker att hålla huvudet uppe fast det känns tungt och bara faller ner. Man känner att man inte kan stå upp själv och vill bara ligga ner! eller när man når nivån då ens hjärna och hjärta sprängs, det som mest svämmar över i detta läge är ens kära tårkanaler. Man blinkar och kämpar för att hålla tårarna borta, men efter ett tag så kan du inte kämpa längre, din blick blir dimmigare ochh dimmigare och tillslut så känner du något kallt och blött som rinner längs din kind. Du  torkar bort  den och tänker äsch jag fick något i ögat, men sen så faller en till och en till, vilket betyder att din bägare har runnit över och du orkar inte hålla det inne mera. 

 

Enligt mig är det helt sjukt hur våra känslor styr över våran kropp. Hur dem styr över oss i alla förutsebara händelser och även i dem oförutsäjbara. Om du står och laddar upp innan en tävling så kommer det abra vara en sak som styr över hur du ska reagera på planen eller i  tävlingen. Det är dina känslor och dina tankar som kommer att styra över dig under hela din tävling. Det är dem som styr allting, enligt mig själv så är det helt sjukt hur något så litet kan ta upp hela kroppen och blockera så mycket på samma gång. 

Jag måste skirva att jag har ett fåtal gånger låtit mina känslor styra min vardag. Jag skulle säga att man märker att om  jag har mycket känslor i mig eller inte. Speciellt om man känner mig väl eller inte. Om man känne rmig väl så märker man när jag är super duper glad hela tiden och klarar av dem flesta situationerna eller när jag blir gansla lätt iriterad vilket är en stund för att vara jag. Sedan så märker man även att jag blir mera frusterad och  kan vara mera känslosam och det är gansla vanligt om  man låter ens vardag styra och flaxa över ens känslor. 

 

Jag är atomatiskt en väldigt glad och posetiv tjej, jag älskar att sprida glädje och hjälpa andra. Det är en av dem bäsat sakerna jag vet, när en glad och energisk person sitter och pratar med mig och bara får mig att skratta och le! Vad skulle vi göra utan kärlek och skratt på detta ställe? Jag skulle önska att jag inte hade så mycket känslor ibland som förstörde och drog ner mig från ingenting. Jag försöker att hålla humöret uppe ofta och må bra! Jag vill inget hellre än att undvika denna vägg som man springer in i!

 

Men det som jag vill säga och meddela idag är att det ska inte spela roll hur mcyket någon annan försöker att toppa över dig och tro att dem ska styra över ditt liv. För det är faktiskt ditt liv och det är du själv som ska leva med det hela livet. Så varför börja livet med att försöka göra någon annan lycklig. Plus om du inte kan göra någon annan lycklig hur ska du då kunna göra dig själv lycklig??

 

puss och kram!!<3

 

 

precis som bilden säger, säger jag

Kategori: Allmänt

Vart du en går och vad du en gör så kommer det finnas folk som försöker trycka ner dig. Det kommer att vara personer som är så osäkra på dem själv att dem måste ta ut sin ilska och osäkerhet på dig. Dem måste få sig själva att känna sig bättre och det gör dem genom att trycka ner dig.

Jag tycker att det är HELT sjukt och oförståligt hur man själv kan må bättre genom att få någon annan att må sämre. Jag kan inte förstå det, om någon kan förklara det för mig så varsågod att gör det!

Jag tycker och tänker såhär att det är lika bra att behandla andra som du vill att dem ska behandla dig! För det är väll det bästa man kan få, när en person behandlar dig precis som du blir behandlad. Då hoppas vi att du har behandlat den personen rätt. Men om allt har gått som det ska så ska du bli underbart behandlad!!

Men iallafall om vi ska koppla tillbaka till det som jag sa från början så ska man skita i alla idioter som finns och följa sitt hjärta och instinkt. främst av allt så ska man lära sig av dem som du lär något åt och även älska dem som älskar dig tillbaka. det är precis vad det handlar om här i livet. Att ge om ta!

kolla på bilden och ta in! ;)

hemma chill kväll

Kategori: Allmänt

Igår blev det ju fotboll och idag har man tillbringat tiden i hallen och på gymmet!

i morse så drog man iväg till friskis och körde biceps och mage, det var ett tungt pass! men skönt efter!
sen efter det så blev det att åka till hallen och ha en tg dag. på tg dagen så fick man ta emot ett pris för att man har varit ledare i 5 år, sedan så blev det kostföreläsning och även hämta mitt arvode.
yes nu så är man rikare och har tid att shoppa ;) hihi

nu på kvällen så ska jag mysa med min kära syster och min pappa. Sedan så kanske även hannah kommer hit! vilket jag hoppas.

ha en underbar lördag! <3

älska dig själv här och nu!

Kategori: Allmänt

Vet ni vad det är inte egoistiskt att älska sig själv, fast många tycker att det är det. Det är faktiskt ganska svårt för många. Men vet ni vad de syns utifrån när någon inte tycker om sig själv. Vem skulle vilja tycka om dig om du själv inte tycker om dig? För om du tycker om och älskar dig själv kan du också älska andra.


Några tips som hjälper dig:

1.Sluta jämföra dig med andra (alla kan inte vara likadana)

2.Det är okej att apa efter. För om det är någon annan som verkligen har bra självförtroende. Om du börjar tänka på hur den gör så kan du ju göra likadant.

3.Ändra din tankar. Tänk på saker du lyckas med och vad du verkligen är nöjd med egentligen.

4.Belöna dig själv!

5.Följ ditt hjärta istället för att göra vad andra tycker att du skall göra.

6.Sätt dina egna mål!

7. Gör något du aldrig gjort förut våga ta steget!!

8. Träna. Det ger dig mera energi och du har tid att tänka och du känner dig absolut bättre efteråt.

9.Förvänta dig inte att du skall förändras direkt det kan ta tid!!

10. se till att ha kul, njut av ditt liv och älska dig för det är du som lever här och nu!

11. Livet är inte enkelt och har upp ner gångar, men försök att se det posetiva och hitta ngt bra hos dig själv varje dag

up and down

Kategori: Allmänt

Det ätr precis såhär som livet går hela tiden.
Jag har märkt att mitt liv går upp och ner lite hela tiden. En sak som jag har kommit på med mig själv och om mig själv är att jag behöver en vardag, behöver rutiner. När mina rutiner försvinner eller sabbas så blir det kaos i min hjärna. Jag behöver ha ett schema och veta vad jag ska göra. Behöver ha mål och en inspration hela tiden, om jag inte har det så blir allt kaos!!

Jag tror att det är därför som mitt liv går upp och ner hela tiden nu, för ingenting rä planerat och allt sker. Nu har jag gått på sommarlov och hitills har jag bara ätit och sovit känns det som! Så nu håller jag på att fixa mig rutiner. Träna och gymma minst 3 gånger i veckan, ut och gå med hunden varje kväll. Sedan jobba och vara berädd att kötta, varje dag tills italien!!

Jag åker till italien den 7 juli och då ska jag vara glad och må bra. Man mår inte bra förns man själv är nöjd och skiter i alla andra. Det är någonting som jag märker med mig själv. När jag tappar tron på mig själv och mitt självförtroende så rasar allt! jag måste se till att hitta ett mellanting i mitt liv och bli nöjd, måste skapa en vardag som jag gillar att leva i.

Så dagens budskap är att skapa sig en vardag som man själv vill leva i.
Inte nöja sig med medel.
ge aldrig upp.
Kämpa tills du når ditt mål.
utan mål och inspration så kommer du ingen vart!

puss och kram!!

skratta, vara stark glömma

Kategori: Tips

igår natt eller inatt kanske man ska säga, så var inte mitt humör på topp. 
Jag ville gå under marken och inte göra något mer, var trött på allt. tyvärr hjälpte det inte heller
att det var drygheter och allt möjligt. Men man säger att den som är den gladaste på dagen är den som kanske gråter sig till sömns på natten?? haha nä men man vet aldrig. Man kan  se saker från den ljusa och från den mörka sidan. 

Men iallfall. 
Jag kanske var depp igår kväll, men vaknar alltid upp och vänder allting till någonting bra!
Vad säger man "jag skrattar idag och kanske gråter jag sen" Jag fångar dagarna" Jag gör allting för att jag ska leva för och nu! jag skrattar och gråter skriker och allting! jag gör allt som jag vill, just nu!! :D

Yes just idag är jag stark!
Just idag mår jag bra!

Så snälla ni, om ni kanske går och lägger er och allt känns piss. Låt det vara så då!
gå och lägg er och var sur, gå coh lägg er och var arg, gå och lägg er och gråt. Men om ni väljer
att göra så, se då till att ha tagit bort den sura,arga och ledsna minen innan ni vaknar!
Jag vill att ni gör allting för att ni ska må bra!

Jag har lärt mig att det man inte gör idag det kan man kanske inte göra imorgon, för då kanske det är försent...
Man vet aldrig vad som händer!

Jag mår bra idag!
jag är snygg, glad, både på insidan och utsidan!
yeah life rocks!!

bitch, be strong in the right time

Kategori: Allmänt



Det finns mycket i denna jävla värld som kan få en att må dåligt 
Det finns folk och idioter som försöker att trycka ner en. 
Dem finns inom oss varje dag, försöker dra ner oss i gyttjan och vill inte få oss att orka.
det är i dem lägena som man gör precis som det står på bilden ovan. Man ler ser ut som om allt är okej
och sen så går man iväg. Man visar sitt vackra arsle till den idioten som just sårade en. 
det handlar om att ge och ta, det handlar om att visa sig stark och visa sig svag. 
i detta läge visar man sig stark för stunden och svag efter. 

så tjejer och killar. 
var starka när det behövs, inte annars.

fuck you and smiles that is me

Kategori: egna erfarenheter

If I should be honest to you, so do I want to scream and cry,
But in the end I always say "fuck you" and smiles. 


dagens tips 11/6

Kategori: Tips

För varje dag som går så lär man sig något nytt.
Ovadsett om det är bra saker, eller om det är dåliga saker så kommer en ny lärdom
in i din lilla hjärna. Antingen stannar den där eller så försvinner den efter ett tag, men du lär dig
alltid något nytt.

Jag har lärt mig en sak idag, att det är för det första okej att visa sig svag.
Precis som jag har sagt flrut, men ibland så krävs det den där lilla knuffen i ryggen som verkligen
gör att man vågar inse det och visa sig svag. Sen har jag lärt mig att en syn på en människa förändras inte
bara för att personen better sig på ett sätt vid ett tillfälle. Om det är så att jag börjar tjaffsa med någon
börjar skrika och gorma på den personen. Så betyder ju inte det att jag är en "dålig" människa för att jag skriker.
Utan det kan ju bero på många olika saker, kanske har den personen träffat en ömm punkt, kanske har den personen som sa något gjort mig riktigt upprörd, kanske har jag lagrat för mycket känslor. Bara för att jag får ett utbrott så betyder inte det att mina vänner slutar att älska mig för det. Inte betyder det att jag som människa blir mindre värld.

Ingenting av det där förändras för att jag har gjort ett misstag.
Ingen människa är felfri och alla männsikor gör misstag.
Jag säger nu till er kära männsikor, för det första våga göra misstag. För det andra våga stå för dem.
Det är nog en av de mest modigaste och mognaste sakerna jag vet, när en människa vågar inse att den hade fel och att den står för sitt "misstag" Det är faktisk en av dem svåraste sakerna som vi människor har att göra. Att stå för sitt misstag ocg våga erkänna för sig själv att dem faktiskt har gjort fel själv.
Så dagens tips är.

  • Våga göra ett misstag, sen våga stå för det
  • Du blir inte en sämre människa för att du gjorde ett misstag.
  • Ändra din uppfattning om en människa för att den gör "flera" misstag. 


byte länka evah

Kategori: Tips

http://evaaaahs.se/
Om ni inte har läst denna blogg så är det ett stort måste! Denna blogg är så otroligt underbar, jag lyckades kika mig in på denna blogg av ett misstag. ett av de bästa misstagen jag har gjort på länge!
Hon driver en blogg som inehåller så himla mycket saker på en och samma gång. Allting från sex och samlevnad till videobloggar till att må bra med sig själv. Lyckas hitta sin egna självkänsla mm, allt det där som är viktigt i livet. 

Den här tjejen Evah som hon heter btw får en att känna sig så värdefull. hon får en att bara genom ord känna att man är en av alla på jordklotet, man är en av dem som existerar och betyder någonting på denna jord!
Hon är även väldigt vacker och klok!
hon har en fin utsida och en ännu finare insida som lyser ut och gör att man bara vill fortsätta läsa och lära känna henne ännu mera. 

Jag tycker att ni ska inte ens tveka att kika in på bloggen. Börja läsa den och bara njuta utav allt det underbara som ni kan få ut ifrån den! det finns så myeket underbart! Man lär sig så mycket genom att kolla på ngra flikar. 

börja följa, börja läsa och fortsätt att njuta! Ni kan lära er mycket kan jag lova.
Kärlek till er!!


kärlek till denna brud!!
spridet glädje och kunskap och lär folk att man aldrig ska glömma bort att man är värdefull.

puss på Evah!
http://evaaaahs.se/


wanna scream!

Kategori: Tips

Det kommer tider då man vill lägga sig ner, man orkar inte kämpa mera. Utan man vill bara lägga sig ner  skrika och ge upp. Man är i deppmode och känner för att bara skita i allt. Man vill ligga i sängen, sova i år och inte vakna upp på ett tag. Inte leva i verkligheten, utan i sin egna underbara skrattande värld. 

Vad ska man göra i dessa lägen? Själv är jag en person som inte tänker så mycket i dessa lägen, jag kanske tycker att saker är piss för stunden. Men jag ha rlärt mig att koppla bort det och ta det senare. Det finns så mycket skit i världen så varför försöka förvärra allting med att trycka ner sig själv djupare än vad man egentligen är. Jag ha rlärt mig att ta tag i problemen när dem verkligen upstår och skiter i alla jävla små problem som existerar överallt. Vill jag gråta så gråter jag, vill jag skrika så skriker jag. 

Jag väljer att ta tag i sakerna när dem väl händer, hur skulle allting vara om man bara orkade ta tag i dem senare? Då skulle folk gå omkring och vara ledsna och iriterade och använda sig av flera olika försvarsmekanismer. Lagra all sin skit inom sig, se sin fina underbara insida förvandlas till något fult skit. Man för fular med andra ord sig själv. Det handlar om att förfina sig själv med att  slå bort eller ta tag i problemen och slå bort dem från det inre. 
'

Man måste må bra inom sig själv för att kunna bidra till bra saker och för att kunna hjälpa andra. 
Man måste komma ihåg att det är okej att visa sig "svag" det är okej att gråta, det är oklej att skrika. Det är okej att inte alltid vara på en topp nivå. Vem orkar det?
Alla uppnår topp och dyker även ner på botten i sina liv. 

Så se till att skrika och bara gråt ut när du behöver det. 
För sen är det försent. 


Times

Kategori: Allmänt

Det finns både bra och dåliga delar med livet. tyvärr är det så att vi oftast kommer ihåg dem negativa. det är alltid dem som vi memorerar och kommer ihåg. Vi glömmer oftast bort dem fina stunderna, när en speciell händelse utspelar sig lyckliga som olycklig. Det är dem starkaste minnena som vi kommer ihåg. 
Jag skulle säga att någonting  som vi människor memorerar väldigt starkt är allt det negativa. allting vi tycker är läskigt och jobbigt är saker vi kommer ihåg. Dem sakerna sätter sig i hjärnan och blockerar för det posetiva. Allt det negativa sätter sig som en hinna och en vägg. Det posetiva kommer inte igenom hur mycket det en försöker. Efter ett tag när det posetiva har lyckats gnaga ett hål igenom väggen. Det är först då som vi kan börja lösa våra problem osv. 

Det gäller att hitta sätt att tackla alla problem när dem kommer. Desto mer jobbiga saker man har varit med om i livet desto starkare och erfaren blir man. Tyvärr är det så att det jobbiga kommer aldrig att försvinna om man inte rotar i det. Det försvinner inte om man inte vågar röra vid det och ta det vidare.  det gäller att röra det jobbiga för att bli av med räddslan. Så man måste tackla sina problem för att bli starkare och då kunna ha med dem att göra. 

så jag tycker att vi här och nu ska börja röra vid våra problem och våra jobbiga saker så att vi senare orkar föra allt vidare och vet hur vi ska tackla det när det dyker upp igen.
be strong!
forever strong

Dagens tips

Kategori: Tips

Om du känner sig ful när du ska gå och lägga dig. 
mitt tips till dig är då, kolla dig i spegeln, hån le åt dig själv och tänk sedan.
Att imorgon kommer jag att vakna upp och vara så jävla snygg!
puss och godnatt

bry

Kategori: Tips

Bry dig om dina vänner och din familj
just nu, inte senare! Man kan aldrig
förutspå vad som kommer att hända.
Vad som händer runt hörnet kan man aldrig veta.
Så bryr er nu, innan det är försent.
Kärleken språlar i er varje dag!


räkmacka eller inte

Kategori: Tips

Alla människor behöver kämpa i sitt liv, mera eller mindre. Det finns sådana personer som har det lätt i skolan, som får utseendet utan att göra någonting. Som har status med sig när dem födds. Massa saker dem inte behöver kämpa för att få pengar, eller framgång. Dem åker på en räkmacka genom livet och behöver inte kämpa. Det är sådana personer som alla nog vill vara eller möta någongång i livet. 

Jag har flera gånger suttit och svurit och gråtit för att jag inte är en av dessa personer. Oftast om man har någonting av det här, lätt i skolan, snyggt utseende eller något, så finns det alltid något annat som man saker. Kanske social kompetens, bra betyg eller vad som helst. För det finns ingen människa här i livet som är perfekt och som  får allting.Det är alltid någonting som vi vill ha som vi tycker att vi saknar. 

Jag själv som person har aldrig fått någonting gratis i miti liv eller inte ur den synpunkten som jag ser det. 
Jag har aldrig varit den där söta ungen som alla ville vara vän med eller leka med. Utan när jag var liten så var jag mera den där ungen som rullade fram och skvallrade om allting. Jag hade bara en önskan att vara som dem "populäraste"  tjejerna. JAg köpte dem nyaste kläderna  bara för att passa in. Jag försökte bete mig som dem andar tjejerna bara för att vara en av  alla. Jag fick även slita i skolan, jag ahr aldrig varit den tjejen som kommer ihåg allt genom att kolla på en bok. JAg måste läsa den där boken kanske 4 gånger för att komma ihåg det viktigaste. Jag har kommit till prov tillfällen och kunnat allt, men när jag sedan ska sätta mig och skriva så är allt det jag en gång läst in borta. Så med andra ord har jag behövt kämpa arslet av mig för att kunna gå ett G och i andraq fall för att få VG

Även med utseendet har jag kämpat, jag har gått från att vara en ful och osäker tjej till att bli en glad och självsäker brud. Det här är saker som tar tid! Ingenting som man för det mesta får på en räk macka iallfall inte jag. Jag får kämpa för varje stund i mitt liv. 
från den dagen då min mamma födde mig eller med andra ord när läkarn tog ut mig 3,5 månad för tidigt så fick jag kämpa. Jag kunde dö, det låg en kille brevid mig också  förtidigt född och han dog. Men jag hämtade mig, lyckades överleva och sitter här nu idag. Så jag är född till att aldrig ge upp!

Jag är född till att aldrig vila, jag vet att saker och ting tar tid för mig, men när jag väl uppnår dem så är det så underbart. Den känslan som man fylls med är så fylld och underbar. Skulle inte kunna säga att det finns något annat som inehåller mer kärlek än den känslan. 

Det jag vill säga till alla er underbara där ute, är att  hur jobbigt än någonting är. Det kan vara killar utseende skola vad fan det än är ni ger er in på. Hur jobbigt livet än är så är det alltid värt att kämpa på. Man ser folk i sin omgivning som flyter runt på en räkmacka och inte jobbar alls. Eller kanske inte lika hårt som ni. Men jag kan lova er att ni kommer också dit, och ni kommer att vara 4 gånger så stark som den personen som inte har kämpat. Eller den personen kanske är starkare än dig om ni jämför i styrka men ditt hjärta eller ditt mentala pshyke kanske är ännu starkare. Så allting klarar ni av om ni bara vill det. Och visst ingen har sagt att livet är enkelt. Så fortsätt kämpa på!!'

Kärlek till er! <3



vad gör vi?

Kategori: egna erfarenheter

vad gör vi i dem där lägena när livet känns piss?
när vi känner att vi inte orkar stå upp mera.
När vi vill lägga oss ner och bara asvluta all denna pain och skit som vi genomgår.
Vi har varit starka ett tag men orkar inte vara starka längre.
När allt känns som om det tar slut, vi har med andra ord nått bristnings gränsen i våra liv!

vad gör vi i dessa lägen egentligen?
- något som jag brukar göra är att sätta mig och fundera. Varför finns jag här? Vad är det som får mig att må dåligt, vad är det som får mig att må bra? Är allt det negativa värt att lägga energi och möda på?
Är det värt att satsa all min dyrbara tid och energi på saker som endå får mig att må piss? Jag tar med andra ord lite tid för mig själv för att tänka. Jag ger mig själv lite av min underbara dyrbara tid som jag har! Jag lånar ut den till mig själv!

inte nog med att jag låter mig själv tänka, utan när jag väl har tänkt färdigt så ser jag till att ordna till allt det där. Jag ser till att försöka få mig själv att må bra igen. Eftersom jag har tagit mig min egna tid och fundera så har jag alltid kommit fram till något. Om jag inte ha rkommit fram till något relevant eller inte kan lösa det så söker man stöd hos alla nära och kära man har vid sin sida.
jag söker mig till olika personer, vid olika tillfällen. Jag har vissa jag söker mig till oftare, än vad jag gör till andra. Vissa finns jag vid 24/7 för att berätta och diskutera saker med, samtidigt som jag dyker upp hos andra då och då. 

Så med andra ord så vet jag precis vad jag gör när allt känns piss.  nummer 1, jag funderar och klurar ut vf jag mår som jag mår. steg nummer 2 är för mig att lista ut om jag kan lösa det själv eller om jag ska ta hjälp av andra.
steg 3 är att ta hjälp och försöka ordna problemet. steg 4 är att inte titta tillbaka utan möta din räddsla och gå vidare. Oftast när det hände rnågot så är det jobbigt att lämna allt det där bakom sig, släppa kontrollen om något helt. Spelar ingen roll om det är en person eller en händelse som har hänt.  Det är någonting som vi människor har svårt för, just släppa kontrollen över det som är och det som har varit. Man måste våga släppa taget för att fp och kunna gå vidare. 


så jag säger såhär, fundera, lös det, släpp taget, gå vidare, hitta nya problem som du sen måste lösa!

så i dessa lägen, ta hjälp av alla dina nära och kära som du har!
för dina vänner och din familj är en av de vackraste sakerna du har i livet!!

music,

Kategori: egna erfarenheter

Jag väljer att sätta mig i sängen, sätta datat i knät
ploppa in hörlurarna i öronen och slå på  musiken.
Jag stänger ner datan och låter musiken fortfarannde spelas i lurarna,
jag sluter mina ögon och bara drömmer mig bort. Jag lyssnar och analyserar
låten, det är i det läget som jag inser att...

strong pics

Kategori: bilder

hej alla glada och fina!

Jag vet att man lär sig inte av sina misstag förns man genomgår dem. 
Man vet inte vad att vara stark är förns det är det enda man har att välja. 
Man kan oftast hjälpa andra genom att samtidigt hjälpa sig själv, vilekt betyder
att när man själv vet vad man pratar om så kan man hjälpa dem andra bättre.
I flera fall när man måste vara stark är då man inte orkar vara stark.
Nu gav jag er lite att tänka på. 
Nu kommer lite fina budskaps bilder ;)

Tumblr_lex3pupwz01qbzevyo1_500_large
Img1499842468_large
559450_419739464703596_207458302598381_1541429_1624734152_n_large
396266_374638482550307_118083641539127_1675213_1681351143_n_large
179192_379922855390439_567767927_n_large

I moving on let it go, holding on to tommorow

Kategori: Tips

Jag väljer att låta mina tårar tala för mig.
Jag väljer att gråta på natten när ingen ser mig.
Sen så väljer jag att hålla ut och gå vidare under dagen.
Jag väljer att vara stark! Jag väljer att inte vika mig.
Jag väljer att stå med bpda fötterna på jorden och le!

Det är inte svagt att gråta, utan det betyder att du har varit för stark för länge. 

Det är oftast dem med det största hjärtat och största leendet som har 
varit med om mest, oftast dem som bär på mest smärta. 

Man  behandlar andra som man själv vill bli behandlad
det är därför dem som har blivit mobbade behandlar folk som dem ville att
mobbarna skulle behandla dem.

Ett minne är någonting som aldrig går att radera, därför så försvinner aldrig
våra hemskaste minnen. Vi kan välja att putta dem längre bak och att börja sudda ut
dem men de kommer alltid att ha gjort ett avtryck i ditt hjärta.

Oftast när du gråter så är det hjärtat som talar.


egoboost

Kategori: egna erfarenheter

Det finns många människor som har fått min självkänsla och mitt självförtroende att höja sig.
Jag har under en lågn tid haft komplex för min vikt och för min mage. Jag har kämpat år in och år ut för att gå ner i vikt och få den där "perfekta magen" som all modeller har. Men hallå, varför skulle jag kunna få den? Alla har inte det genetiska arvsamanlaget, jag är en av dem som inte har det så gentiskt lätt. Jag går upp och ner i vikt beroende på vad jag äter, men det är någonting som jag har lärt mig att leva med. Man måste lära sig att leva med sin kropp, acepptera den  ovadsett om man är kurvig, planka eller väldigt stor. alla vi ser olika ut och så är det. Tänk vad tråkigt det skulle vara om alla såg likadan ut!

Men det jag tänkte prata om är en bok som heter egoboost och är skriven av isabella löwengrip, den boken är så sjukt bra! Jag läste den och insåg så mycket och kände även igen mig så mycket i den boken, speciellt i det avsnittet som handlar om krav och komplex. Jag tänkte nu citera ute n väldigt bra del utav den och berätta lite om just det!

"när jag tänkr på hur jag betdde mig för några år sedan  när jag var på stranden för att sola så satt jag aldrig på rumpan i bikini eftersom magen då skulle synas. Jag va rlivrädd för att huden skulle veckla ihop sig kring midjan när jag satt där och blottade magen, folk skulle tycka jag var tjock!så i flera år kunde jag bara ha bikini utan tröja över när jag låg ner på rygg, för då kändes magen platt, helst skulle benen vara böjda för då såg inte låren lika tjocka ut. Ligga på mage gick ju inte heller för då såg jag ju inte hur rumpan såg ut, den kanske var stor. När jag stod upp vart jag tvungen att ha händerna i midjan eftersom annars så såg man ju "fettet" Och ansiktet tror ni att jag var osminkad, nä knappast bara mascaran som fattades"

"Nu i efterhand så inser jag att jag måste ha sett rolig ut eller väldigt stelt ut när jag gick runt där på stranden med händerna i midjan och såg osäker ut. Även om jag kan skratta åt det nu så inser jag hur många tider och underbara sommardagar som gick till spillo då jag blev en slav för mina utseendekomplex"


Allt det där känner jag igen mig, alla ider om hur man måste ligga på stranden. All oroa som fanns inom en när man gick på stranden. Man undrade hela tiden på hur alla skulle se på en. Det enda man tänkte på vad alla andr akulle tycka, såg håret bra ut, såg ansiktet fult ut ser höfterna och magen tjock ut. Hur ser dem andra på mig?
Allt det där som hon sa om alla underbara sommardagarna som jag har slösat bort. Jag har skitit i att bada för att min mage skulle se tjock ut. Jag har även skitit i att äta goda saker som mina vänner gjort för att jag mådde så dåligt över mig själv. Jag har låtit mina komplex styra allting. Dem har fått styra hela mina vardagar och dagar, alla underbar dagar som jag har slösat bort över skit saker.
Det är först nu under detta år som jag har lärt mig att visst folk kollar på min kropp när jag går på stranden, men vafan spelar det för roll. För det första alla personer i hela världen kan inte tycka jag ser ful ut, för det andra min personlighet är det som mina vänner och mina kära bryr sig om. Allt annat skit spelar ingen som helst roll. 

Så det första jag vill säga till er är att släppa er komplex och börja leva.  Skit i om du tror att du ser tjock ut när du badar, bada för fan! Låt inte dina komplex styra din vardag och förstöra allting! Låt dem styra till en liten del om det är så att du måste, men glöm inte bort att allt du gör då kommer du aldrig få tillbaka, All den underbara tid som du får tillbringa med dina vänner, se till att tillbringa den! Dem älskar dig för att du är du!

För det andra så tipsar jag  verkligen om hennes bok. Egoboost heter den och är så himla underbar och fin! Jag lovar att ni lär er  om självkänsla och självförtroende, vänner familj och allting! Läs den läs den läs den!
Nu har jag pratat nog om detta!
Dagens tips, låt inte komplexen styra er vardag. Låt vardagen styra över komplexen!